Nye gratis strikkeopskrifter

//Reklame for Mayflower

Nu kan jeg endeligt dele de tre striktrøjer, som jeg har designet for Mayflower. Alle strikkeopskrifterne er gratis og kan downloades her

Alle opskrifterne er opkaldt efter kvinder fra min familie. To af mine oldemødre og min dejlige farmor. Billederne er taget på Fyn i Hasmark, hvor min farmor og farfar har sommerhus, og hvor jeg er kommet meget gennem hele livet. Det er derfor en strikkekollektion, som betyder noget helt særligt for mig. Jeg håber i har lyst til at give jer i kast med nogle af mine designs. Der er lagt mange timer og meget kærlighed i hver enkelt. God strikkelyst <3

#UllaTee

Denne trøje er opkaldt efter min søde farmor Ulla, som også er meget kreativ. Den er dejligt varm og garnet findes i mange skønne farver. Her får du virkeligt lov til at nørde strikketeknikker. Pufærmerne er lavet med en helt særlig metode, som gør at sweateren er monteringsfri. I ribkanterne er et skønt mønster, som gør denne trøje helt speciel og feminin.

Du kan downloade den gratis opskrift til UllaTee lige her

#EllenJumper

Glæd dig til at strikke en lækker og luftig sweater. Denne sweater er let oversize, og er perfekt til en sommeraften eller de kølige efterårsdage. Sweateren er hurtig at strikke, og der er mange skønne garnfarver at vælge mellem. Følg stribemønsteret eller strik den i én farve.

Du kan downloade den gratis opskrift til EllenJumper lige her.

#EleonoraCardigan

Her får du mulighed for at strikke en lækker og luftig cardigan. Denne cardigan er let oversize, og er perfekt til en sommeraften eller de kølige efterårsdage og den kan bruges til  både bukser, kjoler eller nederdele. Cardiganen er hurtig at strikke, og der er mange skønne garnfarver at vælge mellem. Følg stribemønsteret eller strik den i én farve.

Du kan downloade den gratis opskrift til EleonoraCardigan lige her