I samarbejde med Københavns Kommune og Sydhavn Genbrugscenter, afholder jeg i løbet af de næste par måneder flere gratis workshops. Her kan du bl.a. lære at sy scrunchies ud af fine genbrugstekstiler, som jeg har sorteret og vasket. Vi syer primært scrunchies, men hvis man har andre simple ideer, og man er nogenlunde selvkørende, kan man også lave andre ting. Dette kunne fx være forklæder eller indkøbsnet/muleposer. Det kræver at der er tid og plads til det, og at der er tekstiler nok.

Du behøver ikke at medbringe værktøj eller de materialer, som skal bruges – du skal bare møde op. Hvis man har en tekstilrest eller gammelt tøj derhjemme, er man også velkommen til at tage den med. Der er både mulighed for at sy på symaskine eller sy i hånden.

VIGTIGT: Da vi kun har plads til et begrænset antal deltagere i værkstedet, kræver det at man har booket en gratis billet via billet-linket som herunder (Klik på den dato du ønsker at deltage)

Er der udsolgt? Så anbefaler vi at du skriver dig på venteliste i billet-linket. Vi har ofte nogle afbud inden workshoppen, og så får du direkte besked hvis du har skrevet dig op.