I samarbejde med Københavns Kommune og Sydhavn Genbrugscenter, afholder jeg i løbet af de næste par måneder flere gratis workshops. Her kan du bl.a. lære at sy scrunchies og muleposer ud af fine genbrugstekstiler, som jeg har sorteret og vasket.

Du behøver ikke at medbringe værktøj eller de materialer, som skal bruges – du skal bare møde op. Hvis man har en tekstilrest eller gammelt tøj derhjemme, er man også velkommen til at tage den med. Der er både mulighed for at sy på symaskine eller sy i hånden.

VIGTIGT: Da vi kun har plads til et begrænset antal deltagere i værkstedet, kræver det at man har booket en gratis billet via billet-linket som herunder (Klik på den dato du ønsker at deltage). Bestil kun en billet hvis du kommer. Bliver du forhindret i at deltage, skal du hurtigst muligt afbestille din billet, så pladsen kan gå til den anden. Alt andet er dårlig stil <3 

OBS! Alle workshops til og med 22. november er aflyst pga. Covid-19

Er der udsolgt? Så anbefaler vi at du skriver dig på venteliste i billet-linket. Vi har ofte nogle afbud inden workshoppen, og så får du direkte besked hvis du har skrevet dig op.

Forhindret i at dukke op?
Afbud skal ske senest 24 timer før eventet afholdes, og skal meldes til sydhavngenbrugscenter@kk.dk
Jo før du giver besked desto bedre, da vi har så mulighed for at give billetterne videre til andre