Min sidste kollektion med Mayflower – Gratis strikkeopskrifter

Reklame for Mayflower 

Sammen med Mayflower har jeg lavet 3 nye gratis strikkeopskrifter. dette er vores sidste kollektion sammen i denne omgang. De sidste 2,5 år har vi udgivet flere opskrifter sammen, og de kan allesammen finde lige her – Selvfølgeligt helt gratis. 

Mayflower har lanceret deres egen webshop, så nu kan du nemt klikke det garn hjem du skal bruge til hver enkelt opskrift og hurtigt få et overblik over alle farverne. 

Her kan du læse mere om de 3 nye designs, og finde direkte links til hver opskrift. 

Lillian vesten er let of luftig og kan laves i mange forskellige farver, da den strikkes i tre tråde Super Kid Silk. Den har flere lækre detaljer som fx slidsen i bunden og det fine mønster der går igen på hele sweateren. Mønsteret ser måske kompliceret ud ved første øjekast, men det er slet ikke så svært. Det skønne strukturmønster i LillianSlipover er lavet med falske snoninger, som er nemmere at lave, end man lige skulle tro, da det strikkes uden hjælpepind. Derudover et sweateren monteringsfri så den er dejligt nem at gå til. 

#TuesdayTurtleneck er god til dem som gerne vil prøve at strikke mønster. Mønsteret på bærestykket er simpelt og sweateren strikkes oppe fra og ned og er monteringsfri.

Den strikkes i Easy Care Classic og man kan evt. bruge Tweed-versionen for lidt ekstra farvespil. Jeg elsker de små nister der er i Tweed-garnet.

#LillianCardigan er let of luftig og kan laves i mange forskellige farver, da den strikkes i tre tråde Super Kid Silk. Jeg elsker selv at kombinere forskellige farver tråde, og har lavet en masse strikkeprøver, så i kan få lige farveinspiration. Tjek det ud på min instagram lige her

Mønsteret ser måske kompliceret ud ved første øjekast, men det er slet ikke så svært. Det skønne strukturmønster er lavet med falske snoninger, som er nemmere at lave, end man lige skulle tro, da det strikkes uden hjælpepind. Derudover et sweateren monteringsfri så den er dejligt nem at gå til.