DIY – BOOB BAG

(English version below)

Reklame for Panduro Hobby

Der er fyldt med blogs på internettet, og her er så endnu en. I mit første indlæg, er jeg gået sammen med Panduro Hobby, og har lavet en videoguide til, hvordan man laver en mulepose med broderede bryster. Jeg lavede min første boob bag for et års tid siden, og hver gang jeg har delt billeder af den på Instagram, har folk spurgt hvor jeg har købt den. Jeg har selv lavet den, og det kan du også!

Du skal bruge:

  • En mulepose. Min er fra Weekday, men du kan købe dem mange steder. Prøv fx Søstrene Grene, Tiger eller H&M. Måske har du allerede en derhjemme?
  • En broderiring
  • Broderitråd i lige de farver du har lyst til. Denne pakke har de farver jeg brugte. Du kan også overveje farverne i denne. Bryster kommer jo i mange farver.
  • En nål

Når du først har skaffet disse ting, kan du lave rigtigt mange boob bags. Nyd videoen og held og lykke!

Send mig endeligt billeder på Instagram, hvis du afprøver min DIY, så deler jeg det på min story.

_____________________________________________________________________________________________

English version

Advertisement for Panduro Hobby

The internet is full of blogs and here comes another one. For my first post I have teamed up with Panduro Hooby and made a tutorial on how to make a totebag with embroidered boobs. I made my first boob bag about a year ago and everytime I wore it on my Instagram, people would ask me where I bought it. Well, I made it myself and so can you!

You need:

  • A plain canvas tote bag. I bought mine in Weekday but you can get them in a lot of stores. Maybe you already have one at home?
  • An embroidery hoop
  • Embroidery thread in your choice of color. This package has the colors that I used. You can also check out these colors. Boobs comes in a lot of colors.
  • A needle

Once you have these things you are good to go and you can make a lot of boob bags. Enjoy the video and good luck!

If you decide to make one I would love to see it. Send it to me on my Instagram and I’ll share it on my Instagram story.