DIY – Beaded Ladies

Videoen og blogindlæget er betalt af Panduro Hobby

Så fik jeg færdiggjort endnu en perleguide. Denne gang viser jeg, hvordan man laver disse lækre damer, som man kan sætte en ørekrog i og bruge som øreringe. Der er flere som har skrevet, at de håbede guiden ville komme før jul, så de kunne lave øreringene til deres veninder i julegave. Værsgo! Du kan også ønske dig materialerne i julegave og så lave dem til dig selv i juleferien. Jeg håber i hvert fald at nogle af jer kaster jeg ud i projektet.

I bunden af indlægget kan du finde en skabelon, som du enten kan printe ud og farvelægge eller farvelægge i Paint 3D. Guiden er lavet i samarbejde med Panduro Hobby, som er min yndlings perle-pusher. 

Del dine perlerier på Instagram under hashtagget #MariasPerler. Jeg vil så gerne se, hvad i får kreeret

Her er links til de materialer du skal bruge:

Øreringene er lidt sværere at lave end solsikkerne, men de er slet ikke umulige at lave for en nybegynder. I må endeligt skrive herinde, på Youtube eller på min Instagram, hvis i har nogle spørgsmål. Held og lykke!

Andre spændende indlæg <3