Små perlesnefnug – Gratis guide

Reklame for Lenovo

Julen nærmer sig og derfor har jeg været kreativ på min nye computer fra Lenovo. Jeg har lavet en gratis begyndervenlig perleguide til nogle små snefnug der kan pynte på juletræet, sættes på gaver eller lægges på julebordet. 

Guiden har jeg lavet på min Lenovo Yoga 9 14IAP7, som er helt genial til kreative mennesker. Den har touchskærm og et 360 graders hængsel, hvilket betyder at den også kan bruges som tablet. Derudover følger der en Lenovo® Precision Pen 2-stylus med, som giver mulighed for at tegne på skærmen. Pennen er så avanceret, at den kan mærke hvor hårdt du trykker og hvor meget du hælder den, hvilket giver en enormt realistisk følelse af at sidde og tegne med et almindeligt tegneredskab. Og man løber altså ikke lige foreløbigt tør for plads til alle ens kreative projekter, for computeren har 1 terabyte (1000 gigabyte) plads på harddisken.

Computeren holder også godt på strømmen (hvilket er KEY hvis man er studerende) og så har den der der hedder en “2,8K OLED touch screen (2880 x 1800) og 100 % DCI-P3, VESA DisplayHDR 400”, hvilket på almindeligt menneskesprog betyder en herre go’ skærm i meget høj kvalitet.

Jeg er også helt vild med computerens design. Den er ekstremt tynd og har en let men robust aluminiumskrop, der gør at den kun vejer 1,4 kg. Uh, og så vil jeg lige nævne at den fås i to farver (min er i farven oatmeal og den er så pææææn). 

Og nu til guiden!