Nye gratis strikkeopskrifter

Reklame for Mayflower garn

Jeg er endnu en gang teamet op med det danske garnfima Mayflower, og sammen har vi lavet 3 nye strikkeopskrifter. Denne gang er der en sweater, en bluse og som noget helt nyt har jeg også designet noget til hjemmet, nemlig et pudebetræk! Opskrifter kan som altid downloades gratis hos Mayflower.

Her kan du læse mere om de tre designs, og finde direkte links til hver opskrift. 

#AboveCloudsSweater

#AboveCloudsSweater er let og luftig, men kan samtidigt holde dig varm, da den er strikket i det lækre New Sky og New Sky Light. Den strikkes oppefra og ned og er helt monteringsfri, da ærmer og krop dannes ved raglan-udtagninger og derfor nem at tilpasse i længden på kroppen og ærmerne. Halsudskæringen er formet med vendepinde, så den falder naturligt om halsen. Det fine hulmønster på ærmerne er ikke svært at lave og giver sweateren flotte detaljer.

Vær opmærksom på, at garnet er elastisk, og derfor skal du være ekstra opmærksom på din strikkefasthed.
Pasformen har en smule positive ease på kroppen på ca. 12-14 cm. Dermed får du en dejlig let oversize sweater, som
med de feminine detaljer passer godt til de fleste situationer. Ærmerne er fyldige med poset facon, men ribkanten om
håndleddet sidder til, så ærmerne holdes på plads.

Med garnet New Sky og New Sky Light ifører du dig nærmest en sky, når du kommer i denne sweater, for så blød og let
føles den at gå i. På en pind 8 er denne sweater strikket før du ved af det.

#SweetSpringSweater

#SweetSpringSweater er perfekt til foråret og sommeren. Den har en bred halskant og brede ærmer, hvilket giver sweateren et flot fit.

Hver stribe strikkes i hver sin garntype, henholdsvis én tråd Easy Care og én tråd Super Kid Silk. Begge garntyper har et stort og flot udvalg af farver. Du kan opnå forskellige udtryk med stribernes farver ved at lave striber i samme nuance, samme farve eller bruge forskellige farver.

#LoopCushion

Frisk sofaen eller sengen op med hjemmestrikkede puder. #LoopCushion er en sjov og nem opskrift, og resultatet vil helt sikkert pynte i hjemmet. Puden er konstrueret af to firkanter, som strikkes hver for sig og syes sammen til sidst. På den ene side af puden er der strikket løkker, som gør puden dejligt pelset og giver masser af struktur. På den anden side er der strikket ret-riller, hvilket især er begyndervenligt. Det betyder, at børn eller nybegyndere kan hjælpe med til at strikke puden, og det er derfor også et oplagt projekt at samarbejde om.

Den strikkes i to tråde Easy Care Classic, og derfor har du god mulighed for at lege med farverne. DU kan fx strikke den
i to nuancer af samme farve eller vælge to forskellige farver og på den måde opnå et helt andet udtryk