Nemme perleøreringe – Blomster på stilk

Så er jeg klar med endnu en perleguide. Denne gang viser jeg hvordan du nemt kan lave de fineste perleøreringe der forestiller blomster på en stilk. De ligner dem som Saks Potts solgte for nogle år siden, og designet er oprindeligt lavet af Huichol folket fra Mexico. Man laver dem med små glasperler, som fx rocaillesperler. Du kan købe dine materialer billigt her (affiliate link). Til disse øreringe er det ikke helt lige så vigtigt at du bruger en helt bestem perletråd, som det fx er til klokkeblomstøreringene. Tråden skal bare kunne komme igennem perlerne og ikke være elastisk (jeg anbefaler dog stadig ikke sytråd…)

Du kan nemt ændre øreringens udseende ved fx at ændre længden på stilken, tilføje flere blade eller måske lave tre stilke? Slip kreativiteten løs! 

Uanset om du vil lave øreringene eller ej, så anbefaler jeg at du ser videoen, for der er mange gode perletricks, som kan bruges til andre perlebroderier.

Del dine perlerier på Instagram under hashtagget #MariasPerler. Jeg vil så gerne se, hvad i får kreeret. Nyd videoen og abonner gerne på min Youtube-kanal <3 🙂 

Andre spændende indlæg <3