Nye gratis strikkeopskrifter

Reklame for Mayflower 

Sammen med Mayflower har jeg lavet 4 nye gratis strikkeopskrifter, bl.a. en som er opkaldt efter min søde mormor Lillian. Denne gang er der en sweater med brede ærmer, en chunky polo, og et sæt vanter med matchende hue. Alt sammen strikket i Mayflowers lækre garn. Mayflower har lanceret deres egen webshop, så nu kan du nemt klikke det garn hjem du skal bruge til hver enkelt opskrift og hurtigt få et overblik over alle farverne. 

Dette er min 6. kollektion med Mayflower. Hvis du vil se mine tidligere kollektioner, så er der et overblik lige her

Her kan du læse mere om de fire designs, og finde direkte links til hver opskrift.

Denne sweater betyder meget for mig, for den er opkaldt efter min søde og kreative mormor, der også holder meget af at strikke, og som hjalp mig da jeg for første gang skulle lære at strikke. Lillian sweateren er let of luftig og kan laves i mange forskellige farver, da den strikkes i tre tråde Super Kid Silk. Den har flere lækre detaljer som fx slidsen i bunden og det fine mønster der går igen på hele sweateren. Mønsteret ser måske kompliceret ud ved første øjekast, men det er slet ikke så svært, da det primært bestå af falske snoninger. Derudover et sweateren monteringsfri så den er dejligt nem at gå til. 

November er en mørk, kølig og blæsende måned, og det egner denne sweater sig perfekt til. Den hedder #NovemberPolo og den er dejligt varm da den strikkes i én tråd Easy Care Classic og to tråde Super Kid Silk. Det gør også at man virkeligt har mulighed for at lege med farverne. Sweateren har et løst fit, vendepinde i nakken og en høj hals der er ombukket og lægger sig pænt ind.

Den populære Ulla-series kendetegn er det fine mønster i ribkanten. Det har vi nu lavet i en hue-version (som selvfølgeligt hedder #UllaHuen), så du kan holde hovedet og ørerne varme til vinter. Huens ribkant består af tre lag, så vinden ikke kan slippe igennem og så huen kan sidde rart om hovedet. Huen højde kan nemt tilpasses afhængigt af om du ønsker huen høj eller lav. Et must have til de kølige dage! Og så kan du jo passende også strikke de matchende #UllaVanter

Den populære Ulla-series kendetegn er det fine mønster i ribkanten. Dette har vi nu lavet i en vante-version, så du kan
holde fingrene varme til vinter. Opskriften hedder selfølgeligt #UllaVanter. Vanterne sidder godt, da ribstykket er strikket i en længde, som gør, at vanterne ikke glider af. Et must-have til de kølige dage! Og så kan du jo passende også strikke den matchende #UllaHue.