Designsamarbejde med Mayflower – Gratis strikkeopskrifter

Reklame for Mayflower 

Sammen med Mayflower har jeg lavet 4 nye gratis opskrifter, og denne gang er der faktisk også en enkelt opskrift til dem der hækler. Jeg har lavet en taske, en cardigan og 2 dejlige sweaters alt sammen i Mayflowers lækre garn.  Siden sidste kollektion har Mayflower lanceret deres egen webshop, så nu kan du nemt klikke det garn hjem du skal bruge til hver enkelt opskrift og hurtigt få et overblik over alle farverne. 

Dette er min 5. kollektion med Mayflower. Hvis du vil se mine tidligere kollektioner, så er der et overblik lige her

Her kan du læse mere om de fire designs, og finde direkte links til hver opskrift. 

#UllaCardigan

Her kommer endnu en tilføjelse til Ulla-samlingen. Sig pænt goddag til #UllaCardigan, der har samme signaturmønster i ribkanten og på kroppen som på den populære #UllaTee. Denne gang har vi lavet en cardigan, som er fyldt med fine detaljer, der gør den feminin og rar at have på. Ulla Cardigan er strikket oppefra og ned med en dyb v-hals. Knappestolpen er strikket på efterfølgende med dobbeltstrik for et flot finish på hele arbejdet.

#LollipopTotebag

Hæklede tasker er yderst populært lige nu, og det er med god grund, for med hæklenålen kan man trylle fantastiske former og mønstre frem. Da jeg endnu ikke mestrer hæklenålen, er jeg gået sammen med min dejlige veninde Rose, der om nogen er god til at hækle. Sammen har vi lavet en totebag, som vi har døbt Lollipop, da spiralen på tasken minder om den klassiske slikkepind. Tasken er lavet i Mayflowers berømte 8/8 bomuld, som findes i mange fine farver.

#UllaJumper

Her kommer endnu en tilføjelse til Ulla-samlingen. Sig pænt goddag til #UllaJumper, der har samme signaturmønster i ribkanten og på kroppen som på den populære #UllaTee. Denne gang har vi lavet en monteringsfri sweater med lange ærmer, som kan laves i et utal af farver, da både Easy Care og Super Kid Silk har nogle imponerende farvekort. En dejlig lun sweater med fine detaljer, som er perfekt til de kølige dage.

#HasmarkSweater

Sweateren er opkaldt efter Hasmark, som er et dejligt sommerhusområde på Nordfyn, hvor jeg er kommet meget. Der er en dejlig sandstrand, ishus, skønt badevand og lt det man ellers forbinder med en tur i sommerhus i Danmark. #HasmarkSweater vil egne sig perfekt til en gåtur på diget når solen er gået ned, eller til at lune en efter en kølig morgendukkert. Den er nemlig strikket i Mayflowers lækre Amalfi garn, som består af bomuld og bambusviskose, hvilket gør den enormt blød og åndbar. Desuden får garnets tykkelse og glathed de fine snoninger til at fremtræde flot mellem alle vrangmaskerne. Sweateren egner sig også godt til hverdagsbrug og kan styles på rigtigt mange måder.